Amíg a műsorvezető és neje New Yorkban pihent a gyerekek nélkül, addig odahaza a kislányukat kórházba kellett vinni - írja a Blikk.

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
"maradt egy kis idejük New York-ban csavarogni", meg leadni a drótot egy(?) szennylapnap! Ugyanolyan celebet csinálnak a gyerekekből, mint amilyenek ők. Szánalmas ripacsok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dubitus
Sajnálatos módon félreértettétek!
Nem az a hír, hogy a gyerek kórházba került (jobbulást és egészséget Neki!), hanem az, hogy ők New Yorkban múlatják az időt!
Mami48
Nem is értem, hogy ekkora gyerekeket hogy lehet másra hagyni ennyi időre.
entero
@adrenalink: Amikor az ikreim oviba kezdtek járni tavaly, tüdőgyulladással kerültek kórházba. Na most ez kire tartozott rajtunk kívül akkor? Fenébe, elfelejtettem megíratni a helyi lapban...
vukkocska
Ha valakit nagyon utáltok, a fentiek szerint lehet reagálni. Én nem voltam még New Yorkban, azt viszont tudom, hogy nem lehet onnan akkor visszajönni, amikor akar, hanem amikor hely van a gépen. Ha velem történt volna, biztos én is begolyóztam volna. Szerencsére nem volt komolyabb baj, így maradhattak. Miért olyan nagyon nagy baj az? Az valóban érdekes, hogy ki adta ki ezt a hírt a médiának. Nem biztos, hogy ők. Nem igazán vagyok oda Hajdú Péterért, nem tartozik a kedvenceim közé, de most kivételesen átéreztem aggodalmukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.