Egy év együttjárás után a párom azt gondolta, hogy egy kis szabadságra lenne szüksége, hogy átgondolhassa a kapcsolatunkat. Én nem értettem, hogy mit akar rajta átgondolni, de erőszakkal senkit nem lehet egy párkapcsolatban tartani, így azt válaszoltam, hogy rendben, tartsunk szünetet, de mit is jelent ez pontosan? Neki azt jelenti, hogy nem találkozunk. Mondtam, hogy jó, bár majd beleszakadt a szivem abban a pillanatban. Nagyon rosszul esett, hogy nem akar velem találkozni, hogy tudjon "gondolkodni", mert én mindent beletettem ebbe a kapcsolatba. Eltelt egy hét, és hallottam közös ismerősöktől, hogy az én gondolkodó páromat egy szőke, hosszú hajú nővel látták egy kávézóban mélyen cseverészni.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Ne fájjon a fejed a" pasid" miatt, nem érdemli meg, hogy idegesítsd magad miatta, vagy, hogy gondolatot pazarolj rá!
honeykiss
A pasid egy pöcs...legjobb védekezés a támadás...ez jó ürügy volt arra,hogy kilépjen a kapcsolatból és te legyél a hibás...ne bánd ez a fazon legyen a számodra egy senki...boldogabb leszel mással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.