A párom épp válófélben van, a felesége maradt a házban a gyerekekkel. Nem én vagyok a válóok, amikor megismerkedtünk, már kitalálták, hogy elválnak. Szóval a nagy ház ott maradt az asszonynak, a párom pedig hozzám költözött, tulajdonképpen a megismerkedésünk után egy héttel. A barátnőim szerint nem volt hol laknia, de mivel jó munkája van, szerintem bármikor bérelhetett volna lakás, nem lett volna muszáj az én egyszobás garzonomba bevennie magát. A lényeg az, hogy hozzám költözött az unokaöcsém is, aki itt jár iskolába, és a nővéremék megkértek, hogy vigyázzak rá. 14 éves kamasz. Most együtt lakunk hárman, olyan, mintha az unokaöcsém a gyerekünk lenne.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Angelika
@Nakimaga: A címből nem vágtad, hogy miről szól? Fura... Mellesleg engem nem ismersz, ne ítélkezz. Én sosem teszem, még akkor sem, ha nagyképű, álszent, okoskodó alakokkal hoz össze a sors, mert lehet, hogy csak egy mondata volt ilyen, és maga az ember érdekes, szellemes, és szórakoztató. Ezt persze vedd magadra, nem rólad szól, csak általánosságban mondom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Angelika
@Pilóta: a trollok azért vannak, hogy trollkodjanak.
Pilóta
@Angelika: 12:23
Mondjuk heves reakciók kiprovokálását nem éreztem sem itt, sem ott:-)
Bár megjegyzem, ez a történet egyáltalán nem extrém, sőt!:-)
Kutyafüle
A Te csöpp kis lakásodban kellene együttélni 3 olyan embernek, akik nem alkotnak egy összeszokott családot. így egymáshoz alkalmazkodni szinte képtelenség.
Abszolut nagy hiba volt odafogadni egy 15 éves fiút, szinte rádbízták a nevelését, és a párodat is 1 hét ismeretség után odavetted.
Ez a körkörös kapcsolat nem fog működni sehogyan sem. :((
csa-csa
A végén Téged fognak kitenni a lakásodból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.