Zámbó Krisztián az X-Faktor során folyamatosan azzal a kritikával szembesült, hogy hamisan énekel. Egyedül Keresztes Ildikó bizonygatta, hogy a próbákon jól produkál a fiú. Úgy tűnik, Keresztesnek mégis igaza volt.

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
Mint tudjuk,nem a jó tudás számít sok esetben!Kinek mennyi szavazata fut be az számít!!!A TV-nek jó a sok betelefonáló,vagy sms.-ező,a többi már nem számít.Kinek a barátai családja sokat áldoz az sms.-ekre annak jobb a helyezése!Így megy ez.!!Nem mindig a jók győznek!! Látjuk itt a politikában is !!!
Mobil123
Késő öreg, már kiestél!! Én is csodásan éneklek, rádióban kéne hallgatni..., azt le lehet kapcsolni:-))))
P-Márta
Különös, elég idős vagyok ahhoz, hogy szembenézzek a hajdani nem tanulási, hanem felelési problémáimmal. Igenis van olyan, hogy valaki tisztességesen felkészül, tanul és amikor felelnie kell olyan belső stressz uralja el az egyént, hogy a felét sem képes visszaadni annak, amit tanult, ill. tud. Engem például mindig a "megfelelési" kényszer "üldözött", s ez blokkolhatott le. A óra szünetekben már tudtam, hogy mit nem feleltem jól...
Nagy családban nőttem fel, s mint utolsó gyerektől sokat vártak el a szüleim. Na, azért egy felsőfokú végzettségig négyen eljutottunk a 9 gyerekből, én is.
Zámbó Krisztián éneklési teljesítményét ezért megértően fogadtam.
dubitus
Szerintem nem jó összehasonlítani az előadói szereplést és az iskolai felelést.
A diák olyan, amilyen. Ám egy előadótól elvárom, - úgy érzem joggal! - hogy szereplésekor, pénzemért ott és akkor a maximálisat nyújtsa!
Elhiszem, hogy sokan a tus alatt kiválóan énekelnek, de akkor hallgatják, amikor a szinpadon van!
Dr plágium
Őt ünnepelték a leghangosabban a fizetett rajongók!
pattantyus rozsa
@szöszmösz: Nálunk volt egy aranyos tanárbácsi..Amikor ugy kezdtük a felelést .hogy "tanultam tanárur kérem csak nem tudom elkezdeni"-erre azt mondta ,nem baj akkor folytasd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.