Óriási botrányt okozott a világhírű angol énekes, Morrissey kijelentése. A zenész közölte, szerinte Katalint kell okolni az ápolónő öngyilkossága miatt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
No,no. Ha nem is konkrétan Katalin, de az udvar bizony hibát követett el a biztonsági rendszabályok felállításában. Mi az, hogy bárki oda telefonál és azt állítja, hogy ő a királynő? Egyébként mobilja nincs Katalinnak?
Na, de ezt már az első nap megírtam. Nem az ápolónő és nem is Katalin a hibás. A hibás az, aki a család biztonságáról kellene hogy gondoskodjon.
Rézangyal
@Levendula: A lényeg szempontjából teljesen mindegy, hogy terhes vagy nem. Vészes hányás egyébként nem szokott ok nélkül jelentkezni.
verőce21
@Rézangyal: Szegény, csak nem bulimiás Ő is a "palotastressztől" mint Diána volt? :)
1951
Az angolok már csak ilyenek! Miért is kellett öngyilkosnak lennie szerencsétlen hölgynek? Kit érdekelne egy épeszű országban bárki terhességének állapota a rokonain kívül, hogy még öngyilkos is legyen az info kiadása miatt, hiszen semmilyen államérdekbe nem ütközött az információ!
lbs
Ez a népművészeti cserépedény (köcsög) biztos be volt narkózva, amikor ilyeneket mondott.
Ezeknek a fajtáknak a köreiben ez szokványosnak tekinthető...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.