A 47 éves férfit szívroham tüneteivel vitték kórházba, ám a sürgősségi osztályon nem is törődtek vele. Öt kórházi alkalmazottat vettek őrizetbe a halála miatt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Ó hát ilyen Mo-on sűrübben is előfordul. A mentők beviszik az SBO-ra és ott várakoznak órák hosszat a betegek.
Egy ismerősöm agyvérzéssel délutántól másnap reggelig nem kapott infúziót mert nem volt bent a team aki az MR-t megcsinálta volna.
De amíg az SBO-n vártak mellettük meghalt egy ember.
Yukka
Elképesztő! Ez a magyar egészségügy, és sajnos napról napra lejjebb megy a színvonal. De az is elgondolkodtató és felháborító, hányan halnak erőszakos halált családtagjuk keze által, csak mert a rendőrség addig nem tehet semmit, míg vér nem folyik. (Ld. a mai híradóban.)
sza
@Yukka: Nem Magyarországon történt! De itt is megeshetett volna...
engem
@sziráki ágnes: Nem Magyarországon? Pedig a leírás alapján...
sza
@engem: A leírások alapján sok minden ránk illik! :-)
adsl70
Nem magyar a példa és a végén a lényeg: "A boncolás kiderítette, hogy szívrohamot kapott, családja pedig feljelentette a kórházat hanyagság miatt. Tegnap le is tartóztattak öt kórházi dolgozót - négyen közülük aznap ügyeletesek voltak a sürgősségi osztályon - akik ellen gondatlanságból elkövetett emberölés a vád."
Külföldre készülő dolgozokank el is mondják nagy fizetés, de nagy felelőség is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.