Az Irigy Hónaljmirigy dobosát egy hallásvédelmi kezdeményezés arcának kérték fel. Kabai Laci örömmel fogadta a felkérést és - hogy jó példával járjon elő ő is - megvizsgáltatta a hallását, amelynek eredménye nem kis meglepetést okozott...

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

musicnummer1
2 tagu zenekar játszik egy bulin...a zongorista vak, a dobos süket:
- Zongorista: - Táncolnak már ??? Mire a vak: - Miért, játszunk már ???
musicnummer1
2 tagu zenekar játszik egy bulin...a zongorista vak, a dobos süket:
- Zongorista: - Táncolnak már ??? Mire a vak: - Miért, játszunk már ???
sonderkommando
Ezért nem kellene az agyba dugós fülhallgatóval ezerrel hallgatni a zenét (illetve a mai ipari zajnak, bozótzenének nevezhető igénytelen csörömpölést), ennek később jelentős halláskárosodás lesz a vége.
A halláskárosodás egyesek életére is durván kihathat, mivel könnyen előfordulhat, hogy arra a pályára, állásra, melyre mindig is készült nem lesz alkalmas. Amikor ezt az illetőnek bejelentik, az bizony üt.
silber13
Egy szinpadi zenésznek szerintem tök elég a kontroll ládák sokasága, mindent hallhat, feltéve,hogy nem barmok kezelik az erősítést. Felesleges hát - ahogy mi neveztük anno -
" fülest" használnia. Ez is lehet az eredmény
musicnummer1
@silber13: Tökéletesen igazat adok Neked, az én idömben nem volt kontr olláda, és mégis kurva jól zenéltünk...pedig egyszerü Marshallokkal láptünk fel...ÈLÖZENÈVEL !!!
Èn egy egyszerü zongorán is tudok hangulatot csinálni...élöben, erösitö nélkül...
A mai " sztárzenész " (?) már el sem tudja ezt képzelni...az hogy C-dur, meg fingja sincs, hogy micsoda !!!
silber13
@musicnummer1: Ez bizony igaz! A sok zenei " kiválóság " számára az öszhangzattan egy komplett és gondosan válogatott káromkodássorozattal ér fel, de legalább is olybá veszik, mintha valamelyik szüléjüket szapulnánk. Tisztelet a kivételnek, ami viszont meglehetősen elenyésző.
A használtan vásárolt orgonám mellé sikerült vennem egy NDK-s Wermona szintit. Meglehetösen jó hangokat lehetett kiszedni belőle. Nem volt egy csoda, de nekem olyan volt, mintha Minimoogot hajtottam volna! Rég volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.