Áder János az új visszaváltási rendszerről beszélt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Áder környezetvédelmi aggódása annyira hiteles, mint amilyen elnök. Már csak a pecázás maradt. Bár még azt is el tudom képzelni, hogy a hentes kiszállítja neki a halat arra a partra, ahol lógatja a botot. Hunyorog. A szemébe süt a kozmikus háttérsugárzás. Nem mosolyog, fintorog. "Szevasztok parasztok!" - gondolta Káder János, miután kifogta az aranyhalat. Van valami ilyesmi vicc, a horgász sütögeti a parton az aranyhalat. Arra jár egy másik és mondja neki: te bolond, hát ettől kívánni lehetett volna. Mire a válasz: Ja azon már túlvagyok.
uploads.disquscdn.com/images/4d92f829f8b476d1fba65ae873b3c2ebdf6617e053f47722608df41472ad9767.jpg?w=800&h=702
Bajszos szar sajnos már önmagában kb. 90kg környzet szennyező, veszélyes hulladék! Komposztként azért tudna hasznos lenni az emberiség számára. Fenét! Beszivárogna a talajba, rontaná az ivóvíz minőséget, amit a növények felszívnának, amit az emberek elfogysztanak és betegek lesznek tőle. Fémmel lehetne csak közömbösíteni, vasráccsal, körbe-körbe. Ugyan, ezen meglepődik valaki? Tipikus politikus, vizet predikál, bort iszik. A melegellenes alkotmány irója meleg gang-bang buliból menekül, a keresztény házas polgármester prostikat tol a jachton, a luxusbaloldalozó, nem urizaló parasztgyerek helikopterrel jár lagziba, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.