Kiskunhalas – Kis helyen sok jó ember elfér. A legjobb példa a Tóth család, akiknek takaros, ám kicsiny kiskunhalasi házában tizenhat gyermek gondoskodik a szüntelen nyüzsgésről és zsivajról.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Visszatért az Uber Budapestre
Itthon - 2024. June 13., 17:42
Visszatért az Uber Budapestre

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Nem tudom sírjak, vagy röhögjek. Nem normális banda!
Ma is bejön egy terhes cigó lány, naná hogy nem volt 18 éves. 30 hetes terhesen jótt cukor terhelésre. (24 hetesen szoktuk csinálni) Kérdeztük, miért nem jött hamarabb.
Nincs buszra lóvé. Ó hogy a Devla vágjon gerincre wazze, nincs pénz, de a gyerek ott kucorog benne!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@Levendula: Azt honnan tudjátok, ki mikor regisztrált? Na, léccci, léccci!
(Egyébként mostanában meglepően sok új név van, és a zöme fura módon Orbán párti.)
ila51
@Levendula: én meg a zivatarokat cserélgetem folyton :))
Manoapo
@Levendula, @QQCSI : Nem csak 18 órája regisztráltam :) Csak ehhez szóltam hozzá, attól. hogy nincs 444 hozzászólásom, még lehetek régebb óta az oldal olvasói közt. Nem vagyok Orbán párti, sőt nem is voltam szavazni, de ha az lennék is jogom lenne hozzászólni. Ráadásul olyan városból írok, ami ma is még nem épp egy nagyon Fidesz párti város. ( Pedig ebből most nem sok van. ) A politika messze áll tőlem, bár a történelmet imádom, de a politikai sárdobálás nem érdekel, 5 éve sem volt jobb és ma sem az. Minek szavazzam vissza akik elb@.. és a mostani is mivel jobb ? Mindenki szidja a másikat, miközben megtömi a saját zsebét , valamiért a milliárdosok vagy gazdag emberek ülnek fent mindkét oldalon. Attól még nekem nem lesz jobb. Nem vagyok más csak, aki becsüli az embert és a családot. Akinek számítanak még az emberi becsület, tisztelet szavak, az érték még jó lenne ha maradna, akár melyik oldalon áll is vki. ( Hol élünk, ha arról írok, hogy számít számomra a család, szeretet és máris Orbán párti lettem ? ) Sok keserű ember van, mindenki másra mutogat egy buta cikk miatt. :(
QQCSI
@Manoapo: Nem értem ugyan, miért címezted szavaidat nekem, hisz'én csak ennyit válaszoltam tegnap, 15:40-re...Na, de nem is fontos.
QQCSI
@Manoapo: QQCSI @Manoapo: Köszi szépen, viszont kívánom Nektek is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.