Kisgyerekre csapott le egy szirti sas (Aquila chrysaetos) Montrealban: az esetet megörökítő felvétel futótűzként terjedt el az interneten, ám a közösségi oldalakon megjelent vélemények, köztük szakemberek nézete szerint álvidóról van szó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Hát, ha kamu, akkor jól meg van csinyázva. :) Nekem valódinak tűnik. Nem tudom, hogy szirti sas, vagy griffmadár, de madár és viszi a gyereket. Az árnyékok is helytállóak, mondjon bárki bármit.
kerék
De utálom, hogy manapság minden videóra rákiabálják, hogy "fake".
Rézangyal
Na, a reggeli hiradóban volt, hogy egyetemisták animációs filmje. Ha ez igaz, akkor gratulálok nekik, mert engem teljesen megtévesztett, ráadásul hihető.
Zsoel
Miért nem őshonos ott a szirti sas?

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ec/Aquila_chrysaetos_dis%28Aiger%29.png

A térkép tanúsága szerint jelenleg csak a világoszölddel jelölt részeken nem fordul elő, mert ott csak nyáron jelenik meg. Montreal a kék részbe esik, ott pedig ilyenkor telel.
Súlyra is simán elbírna egy ekkora gyereket - annak ellenére, hogy nem szokott emberre támadni, de ez az egyetlen érv amellett, hogy miért ne történhetne meg egy ilyen támadás. Ha átverés is, elég jól megcsinálták.
kamazuka
Egyáltalán ki videózott?
Honnan tudta, hogy a sas éppen akor ott lesz,Vagy a kisfiút videózta?vagy az apukáját?
Hm!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.