Oláh Gergő figyelemmel kísérte az X-Faktor első két szériáját és lejátszotta magában, hogy ő mit tenne, mit, hogyan csinálna a színpadon, a kamerák előtt. A barátja nevezte be a tehetségkutató harmadik szériájába.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Ravasz kinézetű fiatalember, aki tizenkilenc évesen már "megnősült" és máris két gyermek apukája. Mikor járt iskolába, és mi a végzettsége? Erről meséljen inkább ez a kis "sztárjelölt", meg arról, hogy mit csinálna, mit dolgozna, ha nem kornyikálhatna, ami nekem pl. nem is tetszik. Feltételezem, hogy a származása miatt sztárolják, de remélem, nem sokáig!
Levendula
@lenhardtibolya: Látod Ibolya, ebben egyetértek veled, nem úgy, mint a Janicsák Veca kapcsán, aki nekem nagy kedvencem.
ila51
Vecát sztárolhatnák az Édesapja révén , ha tudna énekelni . Gergő meg szinte már az anyja hasából kijőve tudott " kornyikálni " kotta nélkül :))
kevijenicsaja
@ila51: én is Veca-fan vagyok. Tiszta, szép hangja van a leányzónak. Az Oláh pedig nagyon erőlködik, hogy menjen neki. OÁ-zik.
ila51
@kevijenicsaja: Meg van engedve ! Örülök én Neked is , ha van véleményed :))
X-ray
a faktor elején mindenki tudta, hogy ez a fazon fog győzni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.