Tavasszal az asszony veszi át a családfenntartó szerepét. Az énekesnőt újra felkérték A Nagy ­Duett című műsor zsűrijébe, és amíg forgat, férjének csak a pókerezés marad.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Ha csak eltartani és nem tartani kell az öreget, addig nincs itt akkora baj!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eva1215
De Gyuri papa nyögdijas és bizony panaszkodott,hogy 65 ezer a nyugdija csak azt nem értem akkor azt a pazar szállodát és mellé a Gárdonyi nyaralót és persze a bútor benne az maga több milló fényképek a neten szóvak hol is van a NAV ? micsoda adó be nem vallás van itt a művészeknél .
galerika
@Zsoel: én is így értettem a "nyuggeredet"- ezért gondoltam, hogy a beszólásod egy fiútündéri ! /62-65 éves nyödíjas-társasházi-nyuggerekként tetszik a Te hozzáállásod -írásaid /
egyedül
@eva1215:Borzalmas azért hogy a színészek és a sztárok állandóan sírnak,hogy milyen kevés a nyugdíjuk csak azt felejtik el hogy mennyi gázsit kérnek egy egy 1-2 órás fellépésért!!!
egyedül
@QQCSI: A nyugerezés személy szerint engem is irítál, mert én is nyugdíjas vagyok és nem ártottam senkinek pusztán ledolgoztam 30 évet és egy gerincvelő daganatos műtét sorozat megakadályozott a további munkában, akkor miért is tekintenek bennünket alávaló gazembernek pont olyanok akik nem hogy nem tudnak tisztelet a kivételnek, hanem némely része nem is akar dolgozni! Némely része úgy tekint ránk mintha élősködők lennénk!
bakegya
Nagyon heles,én ugyanis semmi pénzért sem tartanám!
A nyugdíjkasszába nyilván nem fizetett amikor még volt hangja is,akkor most mit panaszkodik.
A" jóban,rosszban attilája" pl. éppen itt hajtott el mellettem!-a nagy devizahitele mellett csak egy kis fekete hammerre telett szegénynek!-De mind-e mellett a vén EU-nak üzengető világvége jóslata ingyencirkusz önkéntes alapon pénzért érdekből turultollas hasalással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.