Sürgeti az idő Majkát és Dundikát, ha tavasszal valóban oltár elé szeretnének állni. - A lagzi gondolata egyik pillanatról a másikra jött, így még nem állt össze a fejünkben, milyen lesz a ceremónia, persze elképzeléseink már vannak. Például a templomi szertartást nem szeretnénk. Peti nincs is megkeresztelve. Leginkább azt tartjuk szem előtt, hogy mi is, és a násznép is felhőtlenül érezze magát egész éjjel. A leggagyibb lakodalmas hagyományokat, mint például a tojásgörgetés biztosan mellőzni fogjuk, hiszen ennél sokkal modernebbek vagyunk. Mi ezt az egészet sokkal inkább bulinak fogjuk fel – nyilatkozta a sorry! magazinnak.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eperke
Akkor most Majkának előbb hitoktatásra kell járnia, gyónnia kell, ha kibírja röhögés nélkül a tisztelendő úr:)) Aztán jöhet a feloldozás és végül az örökkön-örökké:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.