Kétmillió forintot kért kölcsön Cini, de nem adta vissza – állítja a károsult. Újabb börtönbüntetés fenyegeti Zalatnay Saroltát (65)! A rendőrség ugyanis vádemelési javaslattal küldte tovább a Budaörsi Városi Ügyészséghez a Cini elleni nyomozás aktáit az énekeső csalási ügyében, így, ha bűnösnek találják, akár három év börtönt is kaphat. A két éve tartó nyomozás aktája 1100 oldalra hízott. Ahogy arról korábban a Blikk beszámolt, Abonyi Mónika, a Csillagszem Alapítvány elnöke jelentette fel Zalatnayt, mert szerinte szándékosan kicsalt tőle közel kétmillió forintot. Többször is kérte az énekesnőtől a tartozást, aki a lányának Amerikából érkező örökségével hitegette, de végül nem fizette vissza. Információink szerint Zalatnay az iratismertetésre sem ment el, pedig újabb csalás miatt ismét a vádlottak padjára küldené a rendőrség.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Abonyi Mónika, a Csillagszem Alapítvány elnöke csak nem az alapítvány pénzét adta oda???!!! Na, nézzenek csak a körmére!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sóher
Aki ilyen nagy összeget kölcsön ad az fusson utánna,ha nekem lenne nem adnák senkinek csak a családomnak!
Pilóta
A csalást ebben az esetben nagyon nehéz lesz bizonyítani, ugyanis, hogy a tudata átfogta-e ezen tényállási cselekményt, kvázi eldönthetetlen!
kkalman
ELV!!!
Ha tőlem valaki ekkora összeget kérne kölcsön, baráti alapon, még véletlenül sem adnék neki kölcsön. Inkább, hangsúlyozva a barátomnak, ez egyszeri eset, nincs több, ajándékba adnám neki, és nincs sem a baráttal, sem a pénzzel tovább gondom.
Szerencsére, ez a veszély nem fenyeget, nincs ennyi pénzem. Ezt tudják az ismerőseim, barátaim is, így nem is kérnek.
Cininek kívánom, 2013-ban oldódjanak meg anyagi gondjai, de ne újabb kölcsönökkel, mert mint látható, azokat nem tudja visszafizetni.
sóher
Kapjon nem kellett volna a Márton Csabának mercedest venni ! azt hitte hogy egy öreg nő mellett kitart !
ágimami
Egyet nagyon nem értek! Miért kell 2 évnek eltelnie, és még sehol sem tartanak??
Különösebben nem sajnálom Cinit, tanulhatott volna a börtönben töltött időszakból! Nem hiszem hogy visszavágyik!!
Ez alapján a cikk alapján csak szép lehet az ember, de okos nem! Ki tudja mi igaz és mi nem! Azért kívánom, hogy alakuljon jól az élete!
Maja
Kapja meg azt amit saját magának ki harcolt !!! Mert ha ilyesmit nem akart volna meg tenni akkor nem teszi ! Nem hiába ült már ...! egy pár embert már ő is be csapot undorító ! .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.