Három hölgy próbálkozott azzal, hogy Szilveszter éjszakáján némi fényt vigyen azoknak az életébe, akik úgy döntöttek, hogy a tévé előtt vészelik át azt a pár órát. Nos, a melltartók lekerültek a fiatalabb és az idősebb "versenyzőkről" is, de első látásra olyan volt ez, mintha a műfaj paródiáját láttuk volna. A második ami eszünkbe jutott, hogy egyszer még el el lehetett viselni a látványt műtött mellestől, unott arcostul, de mi lesz itt a csavar, mi tartja ott a néző szemeit naponta a képernyőn? Meglátjuk.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Ez kabaré, de még az is a gyengébbik fajtából. Időjárás-jelentésnek minősíthetetlen, meztelenkedésnek kevés, színészetnek silány. A meteorológiát hagyják meg inkább a szakembereknek, aki meg meztelen nőkre kíváncsi, annak adhatok néhány tuti webcímet. :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Már csak az a kérdés, mit keresett egy férfi hátsó a kép jobb szélén erősen behajolva? Lehet, hogy utalás arra, hogy legközelebb férfiak vetkőznek, ha ez nem tettszett.
Csizmás Kond
@kkalman: ...valami szerelőműhelyben forgattak...
SwordFish
@A Tündik bündije: A csaj sztriptíztáncosnő. Van szakmai tapasztalata, hogyan kell
a férfiaknak tetszeni. :-))
honeykiss
Hát ölég gyér...na és ez a Dósa Kinga az hab a tortán, úgy néz ki mint egy kissé lefogyott hajdani NDK-s úszónő egy madárfészekkel a fején...
mariaberta
Hát ezeknek a csajoknak tényleg kellene egy kis utó tanítás /hit/ és ERKÖLCSTANBÓL
Nem különben az egész marhaság kitalálójának, aki valószínűleg nem egészen normális.
Feraj49
Régen a "meztelen" szó azt jelentette,hogy egyáltalán nincs rajta ruha,és semmi nem takarja sehol ! Új szellemű megfogalmazásban az is meztelen aki "csak" a félmeztelen.Azért óriási különbség van a kettő között! Nem igaz fiúk,lányok ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.