A kislányom is jól szerepelt tavaly több versenyen, és színpadi fellépései is voltak. Bízom abban, hogy ez az év is sikeres lesz. Jó egészséget kívánok magamnak, szeretteimnek és minden jó embernek - folytatta a naptárszereplő. Kiszel Tünde szerint fontos, hogy az embernek mindig legyenek céljai, így neki is vannak tervei az idei évre, mindent azonban nem árult el. - Várom az újabb feladatokat, kihívásokat. Vannak további terveim is természetesen és tárgyalások is zajlanak, de ezekről egyelőre még nem beszélhetek. Ami a szerelmet illeti, remélem, hogy az is rám talál 2013-ban, de így is nagyon jól érzem magam a bőrömben. Nagyon sok hódolóm, rajongóm van, aminek nagyon örülök. Úgyhogy ha az idő megállna és így maradna húsz évig, az is nagyon jó lenne! - nevetett Kiszel Tünde. Az, hogy a naptármodell leánya mivel lép fel, mi sem tudtuk meg.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Mivel? mivel? Hát a lábával! :)))Ugyan mivel lehet színpadra lépni, a kezével mégsem lépkedhet!:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Fellép? - és ha lelép? - a mama új pasijával :))
Hopppá
"Jó egészséget kívánok magamnak...", - én szamár elől. "Nagyon sok hódolóm, rajongóm van, aminek nagyon örülök" - Tüncike ezt a mondatot nagyon megtanultad, minden nyilatkozatodban ezt használod.
A kislányod fellép? - persze sok mindenre úgy kell fellépni, mondjuk a lépcsőre is:)
Pilóta
"Jó egészséget kívánok magamnak,"
--- Én is!:-)))
Dr plágium
Elsőre azt olvastam, hogy Kiszel gyereke is félrelép :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.