Rákay Philip, akit a hajdani Orbán-szeánszokról, mint bemondót, immár megmondó ember lett. Senki sem választotta be a A Dal című produkció zsűrijébe, de erre nincs is szükség, hiszen az M1-M2 intendánsaként saját magát is delegálhatja. És most osztja az észt, hogy ki a jó az Euróviziós Dalfesztiválra. Rákay szerint olyan dalt kiállítani, amely megmutat rólunk magyarokról valamit Európának. Nem tudom mire gondol, mert a tavaly Compact Disco dalának aztán semmi köze nem volt Magyarországnak, egy meglehetősen közepes kis dalocska volt. A zsűri egyetlen szakembere nem is rájuk voksolt, de győzött a Rákay-Csiszár szakértő páros. Amikor aztán péntek reggel a köztévében megjegyezték, hogy a mi dalunk csak 24. lett, akkor Rákay közölte, hogy az mindegy.

Forrás: mixonline.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Rákay beszél "rólunk magyarokról", aki a "Kálmán"-t "Philip"-re cserélte...?
teremőrző
Patkányképű pártkatona! (Mellesleg a cikkíró átolvashatná még egyszer az írását, mert szavak maradtak ki belőle itt-ott.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.