VV Baukó Éva a Radio Face stúdiójában beszélgetett egykori játékostársával és műsorvezetővel,Gergővel. Sok mindenről szól esett a csevegés alatt.

„Amióta elköltöztem és megszabadultam a zaklatóimtól, nagyon jól vagyok. Hét napja nem is ittam, úgyhogy megpróbálok egyedül meggyógyulni." - mondta Éva, aki azt is elárulta, hogy van segítsége ebben. „Rendszeresen találkozom a pszichiáteremmel is minden héten. Már szinte a barátom, nem is az orvosom." - tudták meg tőle a hallgatók. A műsor szünetében azonban történt egy kis baki.

A zenei blokk alatt ugyan kikapcsolták a mikrofonokat, de az online közvetítés zavartalan maradt, így aki azt hallgatta, megtudhatta a balhés lány legszörnyűbb titkát is! „Három éve vagyok pánikbeteg, amióta megerőszakoltak. Mindegy, erről nem akarok beszélni, mert rossz emlék." - mesélte Éva Gergőnek, majd folytatta a vallomást. Többek között elárulta azt is, hogy fiatalabb korában nem mondott nemet a kábítószerekre, valamint arról is beszélt, milyen híres emberek voltak a szeretői - írja a Bors.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

musicnummer1
Öt megeröszakolni ??? Na ez is érdekes lehetne...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Bevallotta?? A mit is??
Az olyan "állatok" által elkövetett bűncselekményeket, mint egy nemi erőszak, nem "bevallani" kell, hanem "bejelenteni" a rendőrségen!! Ha nem így járt el, akkor - szerintem - ez is egyike a kishölgy deliriumos álmainak!!
Naki
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA.AH-.AH-.AH.

Nem is olyan lehetetlen elképzelni, hogy fordítva történt az erőszak...
eberti
Van az a pénz,hogy "véletlenül" kifecsegi a megerőszakolását...
alfás
tegnap is megerőszakolták,ma is,és holnap is oda megy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.