Sokan már eddig sem tudtak megfelelő végtisztességet adni szeretteiknek, de most hogy ismét drágult, kiszámíthatlan a helyzet. Gyakori, hogy az idős ember maga kuporgat saját végső nyughelyére.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Hiába a születés és a halál a lét e két véglete a két legdrágább sarc melyet ezen a bolygón ember emberrel szemben büntetlenűl elkövethet,mi több még szövetségese is akad az egyház nevében. E bűnös kis csapat egymás seggét vörösre nyalva húzza nyúzza a földönfekvő vajúdót,a halottját eltemetni kívánó gyászolót.A demokrácia egyik legnagyobb erénye a törvényes kifosztás intézménye.
Hallottam hogy a meg nem hosszabított sírokból kihantolják az elhunytat és közös én csak tömegsírnak nevezném,sírba helyezik.mert a halál egy jövedelmező biznisz.
Gyomrom forog!
Ez van.
Még jó hogy egy keleti vallást tartok, mindenniknél a legtutibbnak.
Ott többszáz éves sírokat is gondoznk a sírkertekben a szerzetesek.A végső nyugalom tisztelete és tisztessége ezeréves múltra tekint vissza.
Árak nőnek,a médiában hírdetik a sose halunk meg-et.
az álszentség leple mögött adományért tartja markát az atya,hogy adakozz.
Adok,de azt nem köszönitek meg!
sóher
Mindenki vigyázzon magára ,pusztuljanak a temetkezési válalatok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.