P. László egyik vallomása szerint ismerte Bándy Katát, nem a gyilkosság éjszakáján találkoztak először. A vallomás megmagyarázná, miért nem próbált menekülni az áldozat - adta hírül a Dunántúli A Dunántúli Napló által megkérdezett ügyvédek szerint nem számít sem enyhítő, sem súlyosbító körülménynek, hogy P. László ismerte Bándy Katát. P. László kirendelt védője a dunántúli lapnak elmondta, hogy védence több vallomást tett,

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Kutyafüle
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
@Levendula: Sajnos ismerhette ugye a Rendőrségről...Én jobban szeretném, ha ez a söpredék már a fertődi mocsarast csapolná le télvíz idején. Egyedül, alsógatyában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@csiga0771: Gondolod, hogy nyilvános tárgyalása lesz ennek a genyónak?
Mobil123
@csiga0771: Hát ez az !! Így nem valószinű, hogy megtudjuk az igazságot.
kkalman
Ismerte-e egymást az áldozat és a gyanúsított, avagy nem, semmit nem befolyásol. Magyarázatot sem ad semmire. Felmentést az aljasságra, a brutalitásra meg végképp nem. Ezt az embernek nem nevezhető lényt örök életre kivonnám a forgalomból. Annak ellenére, hogy a rendőrségi sajtótájékoztató olyan volt, amilyen. Semmilyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.