P. László egyik vallomása szerint ismerte Bándy Katát, nem a gyilkosság éjszakáján találkoztak először. A vallomás megmagyarázná, miért nem próbált menekülni az áldozat - adta hírül a Dunántúli A Dunántúli Napló által megkérdezett ügyvédek szerint nem számít sem enyhítő, sem súlyosbító körülménynek, hogy P. László ismerte Bándy Katát. P. László kirendelt védője a dunántúli lapnak elmondta, hogy védence több vallomást tett,

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Kutyafüle
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
@Levendula: Sajnos ismerhette ugye a Rendőrségről...Én jobban szeretném, ha ez a söpredék már a fertődi mocsarast csapolná le télvíz idején. Egyedül, alsógatyában.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kutyafüle
Ez magyarázat arra, hogy miért beszélgetett vele és nem menekült el tőle:((
Levendula
@Kutyafüle: "Ismerhette gyilkosát Bándy Kata" És most ez a bUzi ezzel a hazugsággal akarja Bándy Kata emlékét meggyalázni?
kerék
Ez nem magyaráz meg semmit.
Azért nem menekült, mert tudta, hogy a cigány úgyis utolérné...inkább észérvekkel próbált védekezni, de, mint tudjuk, azt a cigányok nem értik, mert ilyenek az állatok.
Remélem lógni fog.
Kutyafüle
@Levendula: Sajnos ismerhette ugye a Rendőrségről...Én jobban szeretném, ha ez a söpredék már a fertődi mocsarast csapolná le télvíz idején. Egyedül, alsógatyában.
csiga0771
A pszichológusok pedig próbálják bemagyarázni hogy csak időt akart nyerni azzal, hogy hogy nem ment be a házba /az épületbe ahol lakott/ mert nem akart zárt helyen egyedül tartózkodni vele... Pasi vagyok, másképp működök, de, lányként biztos hogy az első csípek, rúgok, harapok, és azonnal sikítozni kezdek. Nem a világ végén lakott Pécsen, még ha nem is a legjobb környéken.. Egy rendőrségi pszichológusnak azért helyén kell lennie az eszének... és most magamnak ellentmondva, amit egy lányról, nőről gondolok, sejtek, lehet hogy ezért halt meg szegény... Másképp, másnak látta az embereket...
Kötelet, Golyót...
Kutyafüle
@csiga0771: emlékszem a legelső kommentemre, amikor azt írtam, hogy valamiért megállt vele beszélgetni...
csiga0771
@Kutyafüle: Nem véletlenül szeretnék tudni a szülei a teljes igazságot. Komlóiként, 'talán' jobban képben vagyok, de beszélnek itt egy autóról amibe beszállni látták, hogy ahol megtalálták egy elég forgalmas hely mellett van mégis csak három nap múlva fedezték fel. hogy ez a / na most nem tudom mit írjak / elkövető egyedül nem is tudta volna véghezvinni, csak egy elviszi a 'balhét' ... Túl gyorsan lezárták... és a kommunikáció, az emberek felé nulla volt... Sajnos most sem tudja senki mi is történt valójában... Remélem a tárgyaláson majd igen..
Eperke
Jó lenne már, ha végre lezárnák ezt az ügyet.
dubitus
@Levendula: Nem feltétlen hazugság! - még az sem, hogy többször megtörtént!
.
Bándy Kata pszichológus volt. Lélekkurkász/lélekmentő.
Ha volt beszélgetés kettejük között, akkor - véleményem szerint! - a hivatástudat felülírta a félelmet!
Mobil123
@csiga0771: Gondolod, hogy nyilvános tárgyalása lesz ennek a genyónak?
Mobil123
@csiga0771: Hát ez az !! Így nem valószinű, hogy megtudjuk az igazságot.
kkalman
Ismerte-e egymást az áldozat és a gyanúsított, avagy nem, semmit nem befolyásol. Magyarázatot sem ad semmire. Felmentést az aljasságra, a brutalitásra meg végképp nem. Ezt az embernek nem nevezhető lényt örök életre kivonnám a forgalomból. Annak ellenére, hogy a rendőrségi sajtótájékoztató olyan volt, amilyen. Semmilyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.