Pécs ‒ Hét hónappal szörnyű tette után, február 18-án végre bíróság elé áll P. László (25), Bándy Kata (†25) gyilkosa. A vád aljas indokból elkövetett emberölés és kifosztás. Ha a bíróság bűnösnek találja, akár életfogytiglani szabadságvesztéssel is sújthatják.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tekla
@pictor: Mért is etessük
élete végéig ,amikor minden ötödik gyerek éhezik az országban?
gergely
Majd ha másodfokon is annyit kap,akkor leszek nyugodt.
eberti
Még mielőtt "megfizet" ez a rohadék jobb lenne ha azt művelnék vele mint amit nő tett az áldozattal de egyszerűbb,olcsóbb és igazságosabb lenne: kinyírni!
Szerintem.
honeykiss
Remélem nem kell sokat várni arra,hogy valaki kicsinálja a sitten...
Everest
A jog és az igazság - Nem azonos fogalom. Milyen humánum az, amelyik nem engedi a halálbüntetést? A társadalmak ősidők óta védekeznek az ilyen és hasonló emberek ellen. A háborúban lehet ölni? Az elállatiasodott "ember", aki ha úgy adódik, akkor gátlástalanul öl de őt csupa emberbaráti megfontolásból, nem akartam azt írni, h szeretetből, az életétől nem lehet megfosztani. Példás büntetést! Elrettentően PÉLDÁST!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.