Mi van, ha férjünk bizony már egyáltalán nem úgy néz ki, mint amikor hozzámentünk? Fenyegessük, vagy segítsünk lefogyni? Most akkor mégis számít a külső? Tippek túlsúlyos férjekhez...

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Hogy a jó francba ne számítana a külső! Nem tudom, ki az az idióta, aki elhiszi ezt a buta frázist, hogy a külső nem számít...
DE! A külső számít a legjobban, mert akármilyen szép a lelke valakinek, nem azzal élünk együtt. Nem minden a külső, viszont minden más csak az után jöhet. És ha valakinek nem szeretjük a testét, akkor előbb-utóbb a többi vonzalmunk is odalesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@Zsoel: Nyilván valami belső igény kell hogy legyen, hogy magunkat is jól érezzük.Az egészségről nem is beszélve.
De semmit nem ér a test ha nincs szerethető személyiség. A test persze öregszik de a lélek meg nemesedik.:-))
ila51
Épp tegnap néztem Bud Spencer filmeket , nahát még most is sármos a csávó :))
Különösen a Mindent bele fiúk , majd a Pedone Honkongban tetszett. Ja szülinapos volt , Isten éltesse!
Zsoel
@varrólány: Jaj, ne már, ez olyan álságos duma! Most erre én meg azt írhatnám, hogy semmit sem ér a személyiség, ha nincs hozzá szerethető test. Akár öregszik, akár nem, ezen a Földön abban a porhüvelyben élünk, amelyet születésünkkor elnyertünk, és mivel nagy mértékben anyagi lények vagyunk, igenis rengeteget számít, hogy a partnerünk hogy néz ki, milyen a hangja, milyen az illata, milyenek a gesztusai stb. Én nem kertelek, bevallom nyíltan. Nekem egy nő hiába lenne személyisége szerint az álmaim asszonya, ha külsőleg nem tetszene, én ugyan rá sem néznék, és biztos vagyok benne, hogy ugyanez fordítva is működik: hiába jön be egy lánynak a személyiségem, ha külsőre nem tetszem neki, akkor megette a fene az egészet. Annál is inkább, mert azt egy idő után megérzi az ember, ha a másik nem teljesen elégedett vele.
varrólány
@Zsoel: Látod ez igaz, hogy a férfinak is fontos hogy milyen a külseje de általában nem ez alapján választunk. Hiába jóképű ha a franc sem kívánja meg mert nincs benne vonzó számomra.
Nem véletlenül van a mondás hogy ha az ördögnél egy árnyalattal szebb...:-))
Nyilván ha külsőleg nem tetszik egy nő rá sem nézel.
X-ray
Akkor már a házastársi, férfiúi kötelezettségeit sem teljesíti?
tivoli
Rögtön lecserélni, most. 1o év múlva már a kora is lehet kifogás. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.