tűsarkú cipő nem csak divat kérdése, a tűsarkú cipő maga a tömény szex. Különösen, ha az a cipő vörös, és ne adj’ isten még lakk is. Ha egy nő meg akar babonázni egy férfit, biztos, hogy nem lapos balerinacipőben tipeg elé, hanem minimum 10 centis sarkakon, ami optikailag karcsúbbá, és hosszabbá teszi a lábat. Járás közben a viselője kénytelen riszálni, egyszerűen nem lehet másképp járni benne, az ingó-bingó csípő látványa pedig a legmérsékeltebb férfi agyában is kisülést okozhat.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Angelika
@varrólány: én tudok. Nem hosszútávon, futni meg pláne nem, de én szeretem. Mondjuk nem a 15 centit, de a 12 még belefér. Illetve fért, mert amióta megvan a kislányom, csak tornacipőben, meg hótaposóban szaladgálok, mégis akkorát zakóztam tegnap a jeges járdán, hogy majd leszakadt a fejem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@ila51: Erre mondják ne higgy a szemednek, várd meg amíg megszólal.:-)
Zsoel
A tömény szex ott kezdődik, hogy a nőn nincs semmi, csak én. :))
A tűsarkú cipő legföljebb szexi, de nem maga a szex. Ámbár azt is embere válogatja, hogy kinek a legfontosabb szempontja a cipőtalp; egy vonzó nő gumicsizmában is vonzó, a férfiak szeme pedig ringó járás nélküli is kiszúrja a formás csípőt, keskeny derekat, gömbölyű feneket, hosszú lábakat. :)
Ja, és igen: a legjobb test sem ér semmit, ha a gazdája közönséges.
Angelika
@Zsoel: Ez igaz. Csakhogy hamarabb ráirányul a figyelem egy nőre, ha csinosan van felöltözve, és egy tűsarkúval emeli a lába szépségét, mintha zsákban, görnyedten lófrál egy edző csangában. Lehet bármilyen szép a nő, ha elrejti a szépségét. Ehhez nem kell közönségesnek lenni. Nézzétek már meg azt a Manolo Blahnik cipőt! Nincs abban semmi közönséges! A címet meg ne forgasd ki, tudod, hogy csak frázis. :DDDD
Eperke
Tényleg csábító. De valahogy én is elegánsabbnak érzem magam benne: ez egy életérzés.
Munkábajrni persze nem kényelmes, és dolgozni sem jó, pláne állandó lépcsőjárás, jaj, de fáj a derekam este.
Viszont egy nagyon elegáns ruhához csak ez a jó., annyira, hogy a párom a látványtól előbb beszedte a vámot, csak utána mentünk el:))
Angelika
@Eperke: Ugye-ugye. Hétfőn megyek moziba, esküszöm magassarkú csizmát húzok! Abban csak nem hasalok el! :)
Zsoel
@Angelika: Az én szemem liszteszsákba öltöztetve is meglátja a jó nőt. :P
Egyébként mi az a csanga? :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.