A közösségi oldalak fiatal felhasználói szinte folyamatosan frissítik adatlapjukat. Ennek az az oka, hogy a gyakorta netező diákoknál akár depressziót is kiválthat, ha nem vagy csak kevesen kommentálják, lájkolják hozzászólásaikat.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Nagyon beteg generáció lesz az, ahol az a társasági élet sikerességének a fokmérője, hogy melyik bejegyzést hányan kommentálták vagy "lájkolták".

A múltkor Győrben járva megéheztem, és betértem egy hamburgerre a McDonald's-ba. Kora délután volt, így rengeteg fiatal üldögélt az asztaloknál, tizen- és kora huszonévesek. Rendkívül elkeserítő volt látni, hogy egymással való beszélgetés helyett szinte mindegyikük az istenverte mobiltelefonját cseszegette. Szó szerint: egyik kézben a hamburger, másikban a telefon, és meg sem állt a hüvelykujjuk. Ha szóltak is egymáshoz, az is csak azért volt, mert az egyik megmutatott a másiknak a egy képet vagy videót. A beszédükről inkább nem is szólok, mert teli volt töltelékszavakkal, trágársággal, egymással szembeni verbális durvasággal. Mi lesz ezekből az emberekből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.