Kevésbé valószínű a prosztatarák kialakulása azoknál, akik többet szeretkeznek – állítja egy harmincezer fős vizsgálatra hivatkozva dr. Michael F. Leitzmann. Havi huszonegy alkalom védelmet ad.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
@Feraj49: nem a ragozást, a szexet ajánlották! :)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Rézangyal: Na ugye! A tantrikus baromságokat tartsák meg maguknak az indiaiak, nekünk európaiaknak jó a hagyományos módszer is.

"Sz*rt sem ér a mesterségük, Alhatnak ők afelül,
A hatökrös gazda b*szik. A világon egyedül."
Pálinkafőző Rézüst
@Zsoel: meg lehet oldani...:))) Az már feltűnőbb ha együtt jöttök ki.:)) De az is megoldható. Lásd Dynamo a Discoveryin. Az ember azt lát, látja, amit akar, és amit az agy enged, engedtet látni neki! :)) És sokszor valóban befolyásolható!
Zsoel
@Pálinkafőző Rézüst: Őszintén szólva, még nem ültem repülőn, egyedül sem, nemhogy barátnővel. És ami azt illeti, nem is nagyon vágyom rá. Jobban érzem magam a biztonságos anyaföldön. :) Meg itt a hely is több. :D
Pálinkafőző Rézüst
@Zsoel: Igaz! :)))))))) Sok szerencsét! És szeretetet! :))
Pilóta
@Zsoel: 21:40
Azért próbáld ki a röpcsit, nem olyan vészes ám, pláne ha belegondolsz, hogy amikor fönt vagy, itt lent "a hely is több":-)))
Zsoel
@Pilóta: Köszönöm, de hacsak nyomós érvek nem kényszerítenek rá, inkább maradok ilyen "földhözragadt". :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.