Budapest — Egy alapítvány szerződésbontása miatt került bajba egy beteg kislány családja – legalábbis ezt állítják Ivett (6) szülei. A kislányt évek óta egyik orvostól a másikig viszik, ám a doktorok csak találgatnak, mi baja lehet. 

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Ha jól értem előre kaptak 225 ezer forintot, amiből adósságokat fizettek ki. Talán akkor rögtön a gyermek vérvizsgálatát kellett volna először finanszírozni, nem pedig vádaskodni amiért az alapítvány nem tudja őket eltartani.
QQCSI
@Dr plágium: "Az összegből 25 ezer forintot külön a vérvizsgálat díjára adtunk, nem arra költötték." Egyértelmű, hogy élősködés esetével állunk szemben. Az alapítvány azonban --jogosan -- nem kívánta az adományozók pénzét egy feneketlen kútba szórni.
Dr plágium
@QQCSI: Nekem is ez az érzésem. Sajnos amerre nézek mindenhol csak a kéregetés van, és nem vagyok meggyőződve arról, hogy valóban szükség van külső segítségre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.