19 évesen mentem férjhez, bár mindenki ellenezte a házasságunkat, a barátok és a család is túl fiatalnak tartott. A férjem három évvel idősebb tőlem, szóval ő is fiatal volt, amikor úgy döntöttünk, hogy összekötjük az életünket. Anyagi problémáink nemigen voltak, a férjem szülei elég jól állnak, segítettek bennünket, és a férjem is dolgozott. Hamar terhes lettem. Először csak álltunk, hogy most mi lesz, de aztán inkább örültünk a gyereknek, és boldogan vártuk, hogy megszülessen. Csakhogy a férjem bulizós típus volt, imádta a haverjait, a bulikat, az ivászatot, minden hétvégén eljártunk. Amint terhes lettem, én már nem tudtam vele elmenni, otthon maradtam.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Pff neki! A férjed, egy aljas gusztustalan féreg, tekintet nélkül a korra! Arra, hogy fiatalok voltatok stb. Egy terhes nőt csalni..aki ráadásul az ő gyerekét várja...és még csak nem is titkolni,,pfffffffffff! Mindenhogy undorító és gusztustalan..
Dr plágium
AZ első alkalommal le kellett volna lépned. Most majd talál egy másikat vigasztalásul.
silber13
Ez a legnagyobb gazemberség, az emberi, úgynevezett "férfiúi" hitványság csimborasszója...Megcsalni egy olyan nőt, aki a kettejük szerelmének gyümölcsét hordja a szíve alatt, különösen védtelen, és nagyon vágyik a fokozott gyengédségre, lelki támaszra... Hányhatnékom van az ilyenektől...
ila51
Vajon egy 22 éves fiú , pláne ha még bulizós is , megérett -e már egy elkötelezett helyzetre ?
silber13
@ila51: Szerintem a 22 éves nem. Ha meg bulizós, akkor duplán nem...
ila51
@silber13: ...mert sajnos én is ezt tapasztaltam , igaz ott a sakk , és a haverok voltak a kitérők :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.