A 101 éves asszony szerencsésnek tarja magát, hogy még azelőtt magához tért, mielőtt elhamvasztották volna. Csaknem halálra ijesztette gyászolóit egy halottnak nyilvánított 101 éves asszony Kínában, amikor egyszer csak felült koporsójában és csodálkozva megkérdezte, hogy miért vannak olyan sokan a házában. A matrónát először két lánya vélte halottnak: nem tudták kitapintani pulzusát, és teljesen merevnek találták a testét. Ezután hivatalosan is halottnak nyilvánították, hetvenes éveikben járó lányai megmosták anyjuk testét, a temetkezési vállalkozó felöltöztette temetéshez méltón, majd pedig koporsójába tették. Ekkor "támadt fel".

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Hogy lehet az, hogy valakinek órákig nincs pulzusa? Szívműködés? én szívbajt kaptam volna...
ila51
A japán egészségügy miniszter már a múltkor megmondta , hogy a 100 fölöttieket hagyni kell békén ...szerencséje volt hogy nem kezdték el kezelni
na most ronda voltam ? :))
honeykiss
Ezek a rizsák a saját halálukat is túl tudják élni...na erre lehet gombot varrni :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.