Egy hatgyerekes apa pöröllyel esett neki a saját otthonának és mindent rommá vert, csak azért, hogy ne kelljen a testvéreivel osztoznia a házon. A szomszédokat sokkolta az eset.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
„Elegem lett az évek óta tartó huzavonából. Minden pénzemet ebbe a házba öltem, az öcsém mégis ki akart költöztetni innen a hat gyerekemmel. Akkor most legyen boldog ezzel a romhalmazzal."
--- Van ugyebár a vagyonmegosztás,
--- és az iylesféle agyonmegosztás:-)
rokker33
@miazavalami: Persze de akkor a 3 testvérnek úgyis fejenként 33% ad az örökségből és akkor ugyan ott van hogy ki kell költöznie ha csak ki nem fizeti őket amit gondolom ha eddig nem tett meg ezután se fog meg ezek a tárgyalások hónapokig évekig is elhúzódhatnak és így is sokat vitáztak így egy pöröllyel megoldott a problémát bár ezzel megütheti nagyon a bokáját mert gondolom neki kell kifizetni a két testvért ha csak le nem mond az örökségről vagyis a ház romjairól bár akkor se biztos hogy jól jár!
miazavalami
@rokker33: Az irigység a testvérek között a legerősebb! Kis faluban élek, itt is voltak olyan örökösök akik szétverték inkább az örökséget aztán egymást! :-) Ha be tudja bizonyítani , hogy költött a házra akkor azt beszámították volna az örökségébe... gondolom én. De itt is előfordult , hogy azt a testvért tették ki aki évekig gondozta a szülőket , csak azért mert nem volt pénze jó ügyvédre. :-(
entero
@miazavalami: Mert minden csak a pénz körül forog. Még a testvérek is egymásnak esnek miatta. Szánalmas emberiség.
verőce21
Tényleg sz@r ügy úgy beruházni, hogy végül csak minden harmadik penny az enyém belőle. Most akkor annyit ér mint az örökség idején, ha már úgyis kiköltözik. :)

(De az örökség értékét az akkori illetékfizetés alapját képező összegből is lehetett volna származtatni.)
miazavalami
@entero: Nem szánalmas, csak mindenki a maga igazát fújja!!! Közben elfelejtik , a másiknak is igaza lehet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.