Londonban élek, és szenvedek. Már öt éve kijöttem, az angol nyelvtudásom jó, van is rendes munkám, nem kell takarítanom, meg mosogatnom, felszolgálok egy elég drága étteremben. Jól is keresek, tudok egy barátnőmmel lakást is bérelni, nincs semmi gondom a megélhetéssel, sokkal jobban élek, mint otthon. Úgy gondoltam, hogy itt kellene maradnom, mert otthon fele ennyit sem keresnék, és London izgalmas, szeretem. Eleinte azt hittem, hogy könnyű lesz ismerkedni is, párra lelni, csakhogy ez nem annyira egyszerű.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

musicnummer1
Kicsi szivem !!! Nem Te vagy az egyedül Londonban dolgozó " vendégmunkás ",hiába az elökelö elegáns étterem, a jó kereset... Van kint pár nagyon csinos, hozzádvaló fiatal magyar szakács, pincér...akik elkényeztetnének szivesen...mi a francnak ragaszkodsz a halvérü, jéghideg angol pasihoz ??? Tudhatnád, ezek mindig csak az idegen pipihust vadásszák, szeretöt tartanak...Na ,ha azt mondod, hogy a szex is jó vele, önmagad ámitod, és ezzel bizonyitod, hogy nem vagy igényes,...Neked csak az állampolgárság kell...szokásos történet...hogy megnyugtassalak, több mint 20 éve külföldön lakom...ismerem a nöi logikát párkapcsolat szempontjából...
Proli
Butuska, azt hitte ott azért mert a száját kinyitja majd lesz becsülete?
Hát tévedett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.