Életének 77. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt Kézdy György. A Szomszédok népszerű Virágh doktora a BorsOnline szerint egy budapesti kórház ablakából vetette magát a mélybe és azonnal szörnyethalt.

Az MTI annyit közölt a művészhez közel álló forrásokra hivatkozva: a Jászai Mari-díjas színművészt pénteken Budapesten érte a halál az Uzsoki utcai kórházban, ahol egy fertőzés miatt feküdt.

A halálba ugrott Kézdy György

A BorsOnline értesülései szerint Kézdy György a 3-as belgyógyászati osztályon feküdt, szombaton éjszaka az egyik harmadik emeleti ablakon kivetette magát és meghalt. A lap megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletét is. Közleményükben azt írták: "Az említett ügyben a haláleset körülményeit a BRFK közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálja. Az elhunyt személyről és a tragédia körülményeiről a vonatkozó jogszabályokra tekintettel egyéb információt nem áll módunkban közölni.""

Kézdy György 1936. február 14-én született Budapesten, a Szomszédok című televíziós sorozat Virágh doktoraként szerzett nagy népszerűséget.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Az öngyilkosság mindig rettenetes, de értelmes embereknél soha nem ok nélkül való. Sajnálom Kézdy Györgyöt, de legalább már nem volt fiatal.
Mellesleg, ha már öngyilkosság, választhatott volna valami kevésbé szörnyű módot, de hát a színész még ilyenkor is színész marad.
Nyugodjon békében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
@Rézangyal: Nem biztos lehet egy csúnya baleset is, mindki látott már időseket minden ok nélkul orra bukni, értelmetlen dolgokat csinálni és akár egy hirtelen szédülés is okozhat ilyet. bucsú levelet senki nem emliti...
amaramaistanna
Nagyon szerettem őt.Nagyon sajnálom,Nyugodjék békében!
verőce21
A kórházakban egységkulccsal zárható minden ablak! (legfeljebb bukóra lehet némelyiket állítani.) Ilyen esethez összejátszás kellett valamelyik nővérrel is. :(

A rákos betegeknek megfontolandó lenne a kegyes eutanázia. Nyugodjék békében!
levarosbukta
@verőce21: Nem akarok vitatkozni, de messze nem úgy van az. Van olyan kórház, ahol még sima kétszárnyú régi típusú ablakok vannak. Ne gyárts összeesküvés elméletet, nem áll jól.
verőce21
@levarosbukta: És ebben a megnyilvánulásodban hol van a részvét?

(Mert sok eszed van azt látom.) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.