Budapest — Nemcsak itthon, de szerte a nagyvilágban is Budapestért munkálkodott Tarlós István főpolgármester az elmúlt évben.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mangu
A kölségvetési terv elfogadása után már ne reklemáljon senki, hanem azon munkálkodjon, hogy többet ilyen ne lehessen vagy pl. Tarlós úr utazásainak nagyobb legyen a hozama, mint a kiadása (erről miért nics számszaki kimutatás?).
Nakimaga
Az itthoni munkálkodásáról olvasnom kellett volna,a külföldiről,amerre elb@szta a pénzünket,nem hallottam!
Valami nem jó ebben az egyenletben,egyedül Tarlóst ismerjük!
gazdag dezső
Állandó jelleggel csak a pénzköltésről hallunk!!Útazgatások,pénzjutalmak,nagy fizetések!Amikor sok-sok gyermek,felnőtt éhezik,munkanélküliség,bűnözések elszaporodása, van!A rendőrség beépült a hazai maffiába!A kormány ész nélkül szórja köznép pénzét!Mi lesz még?
vukkocska
Ilyenkor nem számít a főváros pénze. Szívem szerint írnám, hogy tetves banda, de most olvastam éppen amoderátor levelét, hogy aki csúnyán beszél, kitiltják. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.