A Miniszterelnökség nem járul hozzá a Terrorelhárítási Központ (TEK) autóbeszerzéséhez, valamint felülvizsgálja a további tételek - ruházat vagy mobiltelefon - beszerzését - közölte az MTI érdeklődésére Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár kedden.

A hvg.hu írt arról, hogy az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának hétfő délutáni ülésén kiderült: mintegy 728 millió forintért vásárolna újabb nagy teljesítményű autókat, többek között Audi A7-eseket a TEK, amely két évvel ezelőtt listaáron 15 millió és 40 millió forint közötti értékű Audi Q7-eseket vett a bűnözők üldözéséhez. A cikk kitért arra is, a testület új mobiltelefonokra előfizetésekkel együtt 271,6 millió forintot tervez elkölteni, bevetési ruházatra pedig további 90 millió forintot fordítanának. Az idén 13,4 milliárd forintból gazdálkodó TEK a közbeszerzés mellőzését kérte - írta a hvg.hu.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
@entero: Tettél valamit az érdekükbe, hogy ne legyenek az oldalon ???:):)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Ez is csak olyan műbalhé, mint a többi. Ne gondolja senki, hogy Hajdú János, a TEK parancsnoka, aki személyi örzője volt Orbán Viktornak, és most az első számú őrangyala, előjön olyan farbával, hogy autókat akar vásárolni. Feltehetően nem is akart vásárolni, ez a kábítás trükkje. Lézer János sem olyan bátor, ha ez nincs egyeztetve, szembe merjen menni a TEK-kel.
QQCSI
@csikknorisz: Még mindig nem vagyok képben: ki az a Sajtosszenya? Felvilágosítanál esetleg priviben? Nem szeretnék hülyén meghalni. :)
gazdag dezső
Nagyon-nagyon helyes! Hogy nem támogatják!FÖLÖSLEGES PÉNZKÖLTÉS,ÉS NEM VALÓDI OK !
Kutyafüle
A TEK Orbán szűkebb kebelbaráti köre, mindegy, mit mond Lázár, úgyis Orbán dönti el, hogy vesznek, vagy nem vesznek:))
Minek az a sok Audi, van ócsóbb is:
rosalinda57
Ha nem támogatja a TEK autóbeszerzéseit, akkor miért nem állította le időben ?
keresztapa
De attól még beszerzik, támogatás nélkül, mert az már, a támogatás előtt kifizetésre került.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.