A Miniszterelnökség nem járul hozzá a Terrorelhárítási Központ (TEK) autóbeszerzéséhez, valamint felülvizsgálja a további tételek - ruházat vagy mobiltelefon - beszerzését - közölte az MTI érdeklődésére Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár kedden.

A hvg.hu írt arról, hogy az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának hétfő délutáni ülésén kiderült: mintegy 728 millió forintért vásárolna újabb nagy teljesítményű autókat, többek között Audi A7-eseket a TEK, amely két évvel ezelőtt listaáron 15 millió és 40 millió forint közötti értékű Audi Q7-eseket vett a bűnözők üldözéséhez. A cikk kitért arra is, a testület új mobiltelefonokra előfizetésekkel együtt 271,6 millió forintot tervez elkölteni, bevetési ruházatra pedig további 90 millió forintot fordítanának. Az idén 13,4 milliárd forintból gazdálkodó TEK a közbeszerzés mellőzését kérte - írta a hvg.hu.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
@entero: Tettél valamit az érdekükbe, hogy ne legyenek az oldalon ???:):)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
QQCSI
Jaj, hogy ez a lézerannyitisér milyen irigy tud lenni, ha nem neki esik le az ingyen Audi meg egyebek! Azelőtt, ha jól emlékszem, nem voltak skrupulusai...
entero
@QQCSI: Gondolom, ha meg támogatná, az lenne a problémád...:-))
QQCSI
@entero: lézerannyitisér olyan szinten eljátszotta a nem létező becsületét a szememben, hogy bármit mond, az számomra a nullánál is kevesebb: úgyszólván dupla nulla!
Neked meg kár volt megszólalnod emiatt, mert amióta tudom, --mivel büszkén kijelentetted--,hogy jó a kapcsolatotok, azóta a te véleményed még kevésbé zavarja a közérzetem, mint eddig.
nehogymá
gondolom,hogy meglepődött amikor megtudta mit akarnak.borzasztó ez az ellenzék.herdálni arra van esze...még jó hogy a kormányoldal ilyen éber.
entero
@QQCSI: A kedvedért pedig nem leszek rosszban senkivel. Annak idején Fetserrel is szóba álltam, pedig tudtam a piszkos dolgairól. Egyébként meg a véleményed nem annak szólt, hogy nem akar beleegyezni, hanem az utálatodnak. Amennyiben tető alá hozna Lázár a javaslatával egy komolyabb rezsicsökkentést, ne fogadd el, mert neki lenne köszönhető. Miatta nehogy kevesebbet fizess majd havonta...:-))
Január
Ha ezek a beszerzések valóban tervbe is voltak véve, s volt rá fedezet is és takarékossági okokból stornózták, akkor mondhatjuk, hogy jé, megindult a spórolás. Ellenkező esetben csak parasztvakítás a cikk.
QQCSI
@entero: Elmondom mégegyszer, ...lassan mondom: a szememben lézerannyitisér egy jellemtelen senki, ezért , mint ilyen, semmiféle véleményének, mondandójának, tettének nincs súlya a szememben. Nem utálom én, mert olyannyira senkinek tartom, hogy még azzal sem fárasztom magam, hogy elkezdjem utálni. Még annál is kevesebb a szememben, hogy érzelmeket pazaroljak rá.
QQCSI
@entero: "A kedvedért pedig nem leszek rosszban senkivel. Annak idején Fetserrel is szóba álltam, pedig tudtam a piszkos dolgairól."
Nem tudom, ki az a Fetser, nem is érdekel, a baráti köröd szintúgy.
Madarat tolláról...
Törölt felhasználó
pedig hogy belehett volna tuszkolni a sötét üveges audikba a kommentelőket.
Amúgy azt értem hogy diplomáciához kell az audi,bmw, stb. De egy tek-esnek akik elvileg titokban dolgoznak mi a fasznak a rongyrázás. 8-10 millért sokkal fürgébb autók is vannak, a tek-eseknél nem a funkció lenne a lényeg?! Azért egy 10 millás mazda, stb . Kb egy alap rally autót össze lehet ebből rakni, legyen már jó az is a tek-nek a városban cirkálni, rajtaütni..vagy kell a a kartámasz és a faberakás is:)
QQCSI
@Mobil123: Mármint lézerannyitisérrel vagy enteroval szemben?
Nem állítottam valótlanságot, nem keltettem gyűlöletet, nem rágalmaztam,
nem gyalázkodtam, mindenben megfelelt a moderálási szabályoknak, nem?
öcsi55
Nem tudom mit szerénykednek ezek a fiuk,milyen autókat akarnak ezek venni?Hát nézzenek már kicsit komolyabban szét,csak nyugodtan, fussa az adó fizetők pénzéből.
Törölt felhasználó
@entero: igaz, a lázár bármit tesz attól még az marad aki. egy 37 évesen pártpolitikai okokból Sólyom Lászlót kioktató és másokat az érdekei miatt megalázó, ördgök vigyorú kis nyikhaj.:) pont olyan gerinctelen féreg mint a többi és ennek semmi köze jobb vagy bal oldalhoz. Neki is erkölcstanra kellett volna járni:)
entero
@QQCSI: Fetser volt a "10% - os" polgármesterünk a szocialisták idején...
entero
@QQCSI: Így van, mindenben megfeleltél a szabályoknak. Engem meg nyugodtan szidalmazhatsz, nem érdekel. Mindenesetre jó, hogy a moderátorok végre felhívták a figyelmet erre, kezdett kocsmai színvonalat megütni jó néhány hozzászólás. Most elképzelem, milyen nehéz lehet ezt néhány embernek megállni. Van, akit már nem is látok itt azóta...:-))
entero
@ziziplanet: Nekem más a véleményem, de ezt felesleges ragoznom, úgyis tudod.
Törölt felhasználó
Nem egyetértünk az autóbeszerzés ügyében szerintem, A lázárról pedig nem politikai aspektusban beszéltem, hanem emberileg... Nem barátkoznék vele...de mindenki szuvenír joga szeretni őt:)
QQCSI
@entero: "Engem meg nyugodtan szidalmazhatsz..."
Nem tettem semmi ilyesmit. Viszonylag rövid ideig kevésbé voltál ellenszenves,
de elmúlt, ismét elszaladt veled a ló, illetve nem tudtad sokáig kordában tartani a valódi énedet.
Tekintve, hogy a valódi világban is maga válogathatja meg az ember a barátait, itt a virtuálisban sem kell, hogy rokonszenves légy. Ekként kezelem a kérdést.
Törölt felhasználó
@entero: Nagyon helyes a moderáció, minden estre érdekes egybeesés a tek-es komentelős sztorival is..:)
entero
@QQCSI: Attól, hogy beszélek valakivel, még nem kebelbarátom. Vannak bizonyos dolgok, amiket a várossal kapcsolatban meg kell beszélni, lehetnek üzleti ügyek, vagy bármi más.
öcsi55
@entero: A komolyabb rezsi csökkentéstől mentsen meg az isten bennünket.A 2013-as költségvetést már most februárban módosítani akarják,most dobtak piacra 2 milliárd dollár állampapírt 5-5,5 % kamatra és még osztogatni akarnak? Normálisak ezek?Az a baj barátom,hogy az agy mosottak narancssárga világában élsz és a győzelmi jelentéseket hallgatod.
QQCSI
@entero: Inkább nem mondok semmit. Se kulturáltan, sem közönségesen,... sem szívből jövően.
Törölt felhasználó
@öcsi55: Szerintem azért is vették meg ilyen gyorsan az eon-t ilyen áron mert ennyiért adták. Az eon nagyon jól tudta, hogy nem verseny áron, hanem szükségből, marketingre kell az államnak az eon. Most lett esedékes a térség összevont energia ellátásából fakadó árcsökkenés is, amit lehetett úgy kommunikálni, hogy ez az állam eon biznisz érdeme. Lehet valóban lett pár százalék az eon-ból és az ipari fogyasztók terheléséből is de hozzáadódott egy nagymértékű globális csökkenés is, ami amúgy is bekövetkezett volna. Így egy időben történt ez meg, úgy hogy azt nem annyira kommunikálták le, hogy a x% csökkenésből, valójában mi mennyi:) miért is titkosították a közpénzből elköltött 870m-os szerződést. Mert nyilvánvaló lett volna, hogy nem eon-t vettek, hanem marketing fogást. 10 év múlva meg lehet mondani majd bármit, ha feloldják. Összeségében megvette mindenki a csökkentést magának, :)
entero
@öcsi55: Semmiféle agymosásom nem volt, mindig is tiszta volt az agyam...:-))
öcsi55
@entero: Elnézésedet kérem nem állt szándékomban megbántani Téged! DE Te is nagyon jól tudod,hogy a nincsből nem lehet osztani.
kukac50
Szüntessék meg a TEKET,mert nem termel hasznot,csak a pénzt viszi.
keresztapa
Létre se kellet volna hozni, a terror csak a magyarok ellen folyik, szines fém tulajdonlással.
coyote3
Francba, hogy a zsírdisznó haverja nem érdemel meg néhány fapados Q -est!
Irigy egy lény ez az S-as Jani!!!
hallgatag
@entero: Tettél valamit az érdekükbe, hogy ne legyenek az oldalon ???:):)
hallgatag
@Pálinkafőző Rézüst: Nem tudom, én csak nemrég regisztráltam...
hallgatag
@Pálinkafőző Rézüst: Minek ??? Már egyszer volt egy 3-asom...:):)
human
Láttatok már boltokban akciós árcimkét? Tudjátok, amire kékkel rá van írva az eladási ár és fölötte áthúzva pirossal annak másfélszerese. Értitek ;)
human
Ha mondjuk kivizsgálnák Zsiga Marcell vagyonosodását, na ott kalapomat emelném. De ilyen álspórolással nem fogják kiszúrni a szemem.
csikknorisz
@QQCSI: Pedig Fetser neve elég közismert lett, miután feljelentette Sajtosszenyát. :) Nekem is csak erről az ügyről jut eszembe. :)
Körömpiszok
Nana kis hamis, majd még megkapod a magadét, mert nem támogatod a Vezér kis magán hadseregét.
Remélem kiporolják a popódat.
vukkocska
Ez is csak olyan műbalhé, mint a többi. Ne gondolja senki, hogy Hajdú János, a TEK parancsnoka, aki személyi örzője volt Orbán Viktornak, és most az első számú őrangyala, előjön olyan farbával, hogy autókat akar vásárolni. Feltehetően nem is akart vásárolni, ez a kábítás trükkje. Lézer János sem olyan bátor, ha ez nincs egyeztetve, szembe merjen menni a TEK-kel.
QQCSI
@csikknorisz: Még mindig nem vagyok képben: ki az a Sajtosszenya? Felvilágosítanál esetleg priviben? Nem szeretnék hülyén meghalni. :)
gazdag dezső
Nagyon-nagyon helyes! Hogy nem támogatják!FÖLÖSLEGES PÉNZKÖLTÉS,ÉS NEM VALÓDI OK !
Kutyafüle
A TEK Orbán szűkebb kebelbaráti köre, mindegy, mit mond Lázár, úgyis Orbán dönti el, hogy vesznek, vagy nem vesznek:))
Minek az a sok Audi, van ócsóbb is:
rosalinda57
Ha nem támogatja a TEK autóbeszerzéseit, akkor miért nem állította le időben ?
keresztapa
De attól még beszerzik, támogatás nélkül, mert az már, a támogatás előtt kifizetésre került.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.