Az én történetem nagyon egyszerű, de azért írom le, mert lehet, hogy mások tanulhatnak a hibámból. Szerelmes voltam a gyerekkori barátomba, mindig, amióta csak ismertem, az első perctől. Vagyis 9 éves koromtól ő volt számomra a szerelem. Ahogy nőttünk, úgy kellett végignéznem az összes csajozását, meghallgatnom az első szexuális élményét, a vágyakozását más nők iránt. Engem soha nem vett lány- vagy nőszámba, inkább csak testvérként szeretett. Egyszer, egy házibuli alkalmával megcsókolt, de aztán gyoran bocsánatot kért, és azt mondta, hogy felejtsük el, nagyon részeg volt, és nem is érti az egészet, de számomra az a csók lett az örök remény, a minden.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Buta lány! Ennyi év alatt nem ismerted ki a barátodat? Egyébként tényleg nem baj, hogy otthagytad a rendeset, ne kelljen úgy élnie, hogy akit szeret, az más után vágyakozik!
Rézangyal
@soljanka: Azért itt a helyzet jóval bonyolultabb szimpla szerető viszonynál.
ila51
@soljanka: ...ennél többet még egy feleség sem szeret ...
ez a lány már a kezdetekben is rajongott érte magában...
soljanka
@Rézangyal: ila51: bevallom nem olvastam el a cikket, csak ami itt a propin látszik, de ennyiből is lejött, amit Mami48 írt "buta lány".
Persze könnyű ítélkezni, ha az ember kívülálló, de én ezt a szeretősdit soha nem értettem, valószínű ezért is nincs tapasztalatom,vagy azért nincs tapasztalatom, mert így látom ezt a szeretős dolgot.
honeykiss
Remélhetőleg felejtős lesz a pasi számodra, te soha nem lennél igazi társa,csak szimpla szerető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.