Mindig csodálkoztam azokon, akik hisznek a jósoknak, tisztán látóknak, a tévés mágusoknak, az internetes boszorkányoknak. Ez nyilván egy jó üzlet, és sokan keresik a szolgáltatásaikat, mert számos olyan weboldal létezik a neten, ami kifejezetten varázslással foglalkozik. Biztos, hogy nem csak nálam veri ki a biztosítékot a tévés jósda, és biztosan sokan elgondolkodtak már azon, hogy vajon legális-e a képernyőn keresztüli pénzenergia küldés. Igen, valószínűleg legális, hiszen akkor nem hülyítenék az embereket nyilvánosan.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Tisztelt Érintettek!

Az elmúlt hetekben több kedélyborzoló hír látott napvilágot rontás alatt álló bankszámlákról. Ezúton hozom a kedves érdeklődők tudomására, hogy, különleges képességeimet latba vetve, szívesen állok sötét mágia által nyomorgatott embertársaim rendelkezésére: csekély tiszteletdíj fejében bármelyik bankszámláról leveszem a rontást. Ehhez mindössze a megátkozott számlaszámhoz tartozó bankkártyára, és annak PIN kódjára van szükségem, amelyeket postai levélben kell eljuttatni címemre.
További részleteket a www.zsoelmagus.com weboldalon találnak, illetve az [email protected] e-mail címre írva kaphatnak.

Tisztelettel:

Zsoel mágus, jós, boszorkánymester
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Miért van az, hogy a csodamágus meg tudja mondani a jövőheti tuti nyertes lottószámokat, de arról még nem hallottunk, hogy egy jósember nyert volna a lottón???
Mert ha nyert volna, akkor nem kellene a TV-ben idétlenkednie:)) Meg leveleket írogatni, és pénzt kérni hiszékeny öregasszonyoktól:))
Kutyafüle
@silber13: 12.44 Válaszodért esedezem: mi az a sutka?
almosd
Akit érdekel ! én kevesebbért is küldök szerelmi kötést :)
qxy
@Pilóta: Meg mihálylott a gépem és laptoppal működtem és az a gép, sehogysem akart beengedni. alig vártam már hogy itt legyek. ÜDV MINDENKINEK. csak olvastam a hozzászólásaitokat, de nem engedett be. Lehet hogy az a német faszi az a Alchejmer vagy ki nem engedett be de már itt vagyok.
miazavalami
Van itt valaki aki leveszi a macskákról?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.