Beszállt a Nemzeti Nyomozó Iroda abba az ügybe, amelyben a Stohl Andrásról szóló Magyar börtönpokol című botránykönyv miatt vizsgálódik a hatóság. Az írónőt már beidézték kihallgatásra.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wormy
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba.:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Még a végén szentté fogják avatni.
Mi egy kétséges -nem egyértelmű -tiltó táblánál álltunk meg mintegy 10 percre, kb. 5-6 méterre voltak a rendőrök, de figyelmeztetés helyett 30.000.Ft-ra büntettek.

Ehhez képest Sthol büntetése -miután ezek szerint élményekben gazdagodva távozott- sima nyaralás volt.
kéklaguna
@Feraj49: Látszik nem voltál külföldön börtönbe. Tévedsz nagyon. Külföldön az embereket embernek nézik.
ila51
@Feraj49: @kéklaguna: Mel Gibson -- The Gringo ... Börtönregény ...ott akár a család is bent lehetett , jó pénzért még akármi is előfordult...
Jól van nem poénkodok tovább , jó film :))
Feraj49
@kéklaguna: A "külföld" nagyon tág fogalom.Láttál már orosz börtönviszonyokról,vagy a Kuba szigetén az amcsi támaszponton lévő börtöntáborról,vagy akár a Fülöp - szigeti ,stb. börtönökről szóló filmet amit nem a magyarok forgattak ? Sok egy nagy terem napi szinten a verekedések,lopások.gyilkosságok. Világ börtöneikről szól "Börtön világ" címmel ! Na ehhez viszonyítva bizony szálloda .
Én elhiszem,hogy Németországban,Hollandiában,Svédországban emberi a körülmény. Láttam ,igaz nem " beutaltként" ,ezért csak külsőségekről írhatok !
Feraj49
@ila51: Pénzért majdnem minden lehetséges.A rendőrnek,börtönőrnek,általában a hatóság embereinek három fő " ellensége" van ! /ezeken szoktak elbukni !
1 :Pénz,
2.Pia,
3 Pi...a.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.