A legújabb felmérési adatok szerint az őszinte és előítéletektől mentes kapcsolat az alapja a legtöbb meleg férfi és heteroszexuális nő között kialakuló szoros barátságnak.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
Nekem is van meleg és lezbi. ismerősőm semmi bajom velük, nem szeretni kell őket, hanem el kell tudni fogadni a másságot...
Zsoel
@honeykiss: Én nem tudom elfogadni, csak tudomásul veszem, hogy van ez a jelenség. De mindig felforr az agyvizem attól, ha megpróbálják rám erőltetni azt a nézetet, hogy ez normális, pláne követendő és reklámozandó dolog!
hallgatag
Szereti a rosssssseb !!! èn a Nöket szeretem !!!
honeykiss
@Zsoel: tudomásul veszed ennyi elég, a többivel meg ne törödj...
nehogymá
@Zsoel: ki mondta,hogy követendö?az amit te reklámnak nevezel az pedig egyszerüen csak arra van,hogy tudomásul vegyék mások azt,hogy nekik is lehetnének ugyanolyan jogaik mint a többségnek.félreértés ne essék .a büszkeség napján az ordenáré felvonulás rész nekem sem tetszik,de amig a budapest parádén félmeztelen nök és férfiak vonaglanak lényegesen többen,azt ugyanolyan ocsménynak tartom.csak azért mert hetero vagyok nem tetszik ez a szoftpornos népünnepély
Zsoel
@nehogymá: Én egy szóval sem mondtam, hogy bármivel is különbnek tartanám, ha heteroszexuális emberek viszik erkölcstelen módon utcára a szexualitásukat. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.