Elképesztő fordulat a Pistorius-ügyben: egy dél-afrikai lap azt állítja, Reeva Steenkamp gyermeket várt, és ez a hír bőszítette fel annyira barátját, a paralimpikon Oscar Pistoriust, hogy négy lövéssel megölte őt - írja a Bors.

Pistorius is olvashatta a National Enquirer cikkét, amely egy informátorra hivatkozva közölte, Reeva babát várt.

A névtelenségbe burkolózó forrás állítása szerint Pistorius aznap tudta meg a hírt, és kábítószer hatása alatt cselekedett.

Egy másik változat szerint azért gurult dühbe, mert a barátnője korábbi kedvesével, a rögbis Francois Hougaarddal sms-eket váltott, s az sem zárható ki, hogy Pistorius azt feltételezte: a baba Hougaardé...

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Jó nagy prosztó vagy mi az,hogy nője...van neve és ráadásul meghalt, talán egy kis tisztelet te barom ! Én ennek a palinak egy szavát sem hiszem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
még ha igaz is lenne, meg kell ölni? Akkora bűnt azért nem követett el!
Lehetett volna Pistoriusé is a gyerek, de meglehetősen "speciális" és végleges állapota nem engedte az agyának hogy el is higgye. Az ilyen embereknek nem lenne szabad lekötni magukat senki mellett sem, mert ez a vége.
Ráadásul kábszerezett is! Úgy hogy beteg nem beteg KINYÍRNI!!!
Kutyafüle
A cím helyesen így hangzik: Állapotos volt Pistorius barátnője, ezért kellett meghalnia

Én mindíg azt gondoltam, hogy az állapotos nők egy kicsivel több figyelmet érdemelnek.
Te barom megölted a gyerekedet is.
Bourne
Viszont halmozott lesz Pistorius büntetése, ugyanis nemcsak a barátnőjét ölte meg, hanem annak gyermekét is. Ugyan nem tudom Dél Afrikában mik az erre vonatkozó törvények, de a meg nem született magzat is ember, tehát duplán gyilkolt. Kettős gyilkosságra gondolom ott is a legszigorúbb büntetést szabják ki. Pistorius a balta álljon a fejedbe, én csak ezt kívánom.
gergely
Hát ha direkt ölte meg akkor szarjon sünt!
Kár ezért a gyönyörű nőért!
percsi
Betörőnek nézte, babát várt, majd megcsalta és még mi minden ki fog derülni. Őrült, gonosz kábszeres volt, ezért elakarták hagyni. Siker, szép nő, pénz, meg kellett volna becsülni, mi a fenének kellett neki még kábítószer?
adsl70
nem az volt a baja, hogy egy milliomos elmebeteghez akart tartozni.. és ennyi hozott egy döntést és azt kapta amit érdemelt ezen kár vitatkozni, aki a trafóházba pisál azt agyon vágja a menydörgő. ki mit választ azt éli ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.