Nem tud ráállni a lábára és elviselhetetlen fájdalmai vannak a hírességnek. Kata néhány hónapja keményen edz a törökbálinti kézilabda csapattal, valószínűleg megerőltette izmait ez okozhatta az izomszakadást.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
El tudom képzelni azokat a " kemény " edzéseket. Látom lelki szemeimmel, kezében egy labda, homorítás, hogy minden jól látszódjon, aztán kattoghatnak a fényképező masinák az odarendelt fotósok kezében, közben tervezik már a lélegzetelállító beszámolót a súlyos sérülésről.:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sede
na, még ez is. csak gyűlnek az ország súlyos gondjai...
Dr plágium
Nem tudjátok miért öltözik ez amerikai zászlóba?
Gránit
@Dr plágium: Ez a függetlenség napja nála.
tenger49
nem is értelek benneteket,miért bántjátok ezt az ártatlan báránykát,majd jön a Petike és mindegyikünket beperel,hahaha...
bretagne
Ennyi rossz hírt már az ember nem bír elviselni. Nem elég, hogy az országunk romokban van, akkor jön Sarka Kata lába! Ez már sokkolja az embereket!
DogAdventures
"Olyan mélységekbe süllyedünk, ahol már az egyértelműt is megkérdőjelezi az intelligens ember."
George Orwel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.