Rendőrök vizsgálták át a színész és a börtönélményeit megíró Szalai Vivien otthonát. A könyv kiverte a biztosítékot a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságánál, amely feljelentést tett - írja keddi számában a Bors.

A hatóság szerint ugyanis a kötetben számos valótlan állítás szerepel, amely hamis színben tünteti fel a szervezetet és dolgozóit. 

Valószínűsíthető, hogy a könyv alapjául szolgáló dokumentumokat keresték. Ilyen lehet az a hangfelvétel is, amely a színész és az írónő beszélgetéseit tartalmazza. Ezzel sokkal komolyabbra fordult a dolog, mint ahogy ezt előzetesen sejteni lehetett, s az ügynek elsősorban Stohl számára lehet súlyos következménye - olvasható a lapban.

A Bors megkereste Stohl And­rást, aki - bár a rendőrség megerősítette a házkutatás tényét - azt mondta, nem jártak nála rendőrök. A könyv szerzője nem kívánt nyilatkozni az ügyben, ügy­védje, dr. Kutasi Balázs azonban elmondta, ügyfele jelenleg nem gyanúsított.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Akár igazságot mondott akár nem, én befognám a számat buci helyében, örülhetne, hogy csak ennyit kapott amiért bedrogozva elütött egy embert. Más ezért még mindig bent ülne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szepwilly
@Proli: En ugy ertettem,hogy Te többet tudsz,mint en,jobban vagy esetleg tajekoztatva,egyszoval kiakartam ugratni a nyulat a bokorbol,mert mell szeleseggel kialtal a hivatal mellett!
Proli
@szepwilly: Mellényúltál jóbarát:)
Az ismert tények azok amik alapján eldöntöttem mit írjak.
Van smasszer a baráti körben, de nem vagyok felhatalmazva arra, hogy helyette, nevében vagy a baráti körben elmondottakról nyilvánosan nyilatkozzak.
Etika a tehén istállóból :)
Proli
@szepwilly: Uram, a csatabárd elásva,
Pálinkás butykos elővéve :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.