Páva Zsolt lányát hajnalban érte a szexuális célú támadás. Sikerült védekeznie, de orr- és arccsontja eltört - írja a Bama.hu.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sonderkommando
Maga a történet szomorú és jó, hogy nem történt meg, de ennek csak azért van hírértéke mert a pécsi polgármester lányáról van szó.
Gránit
@sonderkommando: Nem mindegy,én az apja érzéseit,ide érzem,és gondolj arra amit@ice queen: írt, ki tudja mennyi ilyen eset van, miket nem publikálnak ,de az érintettek érzelmei nem polgármester függőek.
Ariana
"megakadályozta a legrosszabbat, ami nővel történhet”, írta a Bama. Ezek gyilkosságról még nem hallottak? Szerintem az a legrosszabb. Vagy még az a középkori értékrend érvényesül, hogy az erőszak a nő szégyene és akkor már jobb neki holtan?

Bravó a lánynak, hogy visszaverte a támadást, remélem, hamar ki tudja heverni a megrázkódtatást.
zipper
Nem tudom, mit csinál a baranyai rendőrfőkapitány, de tudnék tőle kérdezni...pedofilok, mutogatók, erőszakoskodók, testi sértők és gyilkosok. Főkapitány úr még a székében öldögél ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.