A Psychoneuroendocrinology című szaklapban megjelent tanulmány szerint azok a nők, akik fogamzásgátló tablettát szednek, kevésbé férfias arcú partnert választanak maguknak, míg a női arcokhoz való viszonyulásukra nem hatnak a hormonok.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
@Pilóta: Nekem úgy is jó, nem matematikai tétel ez, hogy bizonyítani kelljen. :) Annyit viszont mondhatok, hogy valószínűleg dobnál egy hátast, ha megtudnád, milyen vegyes hölgytársaság szerepel az engem férfiként kedvelők listáján. :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gránit
@Rézangyal: Nem hízelgő a férfiakra,az uccsó mondatod.
Rézangyal
@Gránit: Szeritem félre értetted, vagy én voltam félre érthető. :)
A mai fiatal férfiakra gondolok. Kevés köztük az igazán férfias jelenség.
Gránit
@Rézangyal: szia,elfelejtettem ,köszönni.Magánvéleményem,sokat jelent szerintem a honvédség hiánya.Mi nem voltunk ilyen gyengék,fizikálisan.
Zsoel
@Rézangyal: Szóval ezek szerint akkor az anti-metroszexuális (de azért természetesen kellő mértékben ápolt), vastagdongájú, magas, férfias képű férfiakat kedvelem. :)))
Rézangyal
@Zsoel: Elmondom neked, mit szeretek. Nem kell, hogy a férfi feltétlenül jóképű legyen. Legyen kisugárzása, intelligens legyen, humora legyen, széles látókörű legyen, olvasott legyen, lehessen vele beszélgetni, vitatkozni.
Legyen magas, mértékkel szőrös, erős testfelépítésű, és ÁPOLT. Ez az, ami nekem egy férfit vonzóvá tesz. Kora másodlagos szempont, de persze nem baj, ha nem öreg. ;)
Zsoel
@Rézangyal: Ó... még szerencse, hogy ilyen kis igényeid vannak. :D Mi lenne, ha még komolyabb elvárásaid is lennének. :)))

Egyébként az a "kedvelem" természetesen "kedveled" akart lenni, csak elcseszerintettem, de látom, így is megértetted. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.