Budapest – A 80 ház kulcsrakész, s megvan az első húsz nyertes család – ez az, ami biztos. Ám az illetékesek ezen túlmenően egyetlen kérdést sem tudtak megválaszolni a bedőlt hiteleseknek épített ócsai lakóparkról.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodo571031
Cak igyekezzenek a költözéssel addig még megvannak a kilincsek csaptelepek villanykapcsolók parketta stb..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sííva
@Horizont: Igazad van! Nem igaz az, hogy az eredeti lakóhelyén nem lehetett volna a negyven milla töredékéért házat venni részére. De miért is kell elköltöznie? Gondolkodjunk csak! Hm... 80 ház/darab 40 millió. Hány családot is lehetett volna "megmenteni", úgy hogy még csak költözniük sem kelljen? Pofátlanság amit müvelt a kurmány ebben a kérdésben is. A többiről nem is szólva. Alsópakony, ami az új lakóteleppel szemben az út másik oldalán helyezkedik el, még egy normális utat sem érdemelt Ócsától, viszont rájuk is vonatkozik a lakásonként 12000 Ft kommunális adó. Pedig ott nincsenek 20 milliós házak mint a 7 km-re fekvő Ócsán.
dömdödöm
Legalább legyen egy kocsma ahol majd a férfi emberek beülnek és megdumálják egy pár sör mellett hogy a francba sikerült ilyen csúnyán megszívni .
dömdödöm
Kitartás gyerekek ! ha nem lesz érdemleges változás lassan megyek utánatok én is .:-(
sokanvagyunk
A tudatlanság nem végleges állapot - a hülyeség igen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.