Külföldön előfordul, hogy politikai dinasztiák alakulnak ki, Magyarországon azonban csak elvétve találunk olyanokat, akik követték szüleiket a politikusi pályán. Ma egyedül Mesterházy fia gondolkozik ezen, ám ő még csak általános iskolás.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
@mariaberta: dehogy nem,jól élnek belőle!-a 15 kilós sonkát nem a szabolcsi,borsodi,somogyi cigánysoron ették meg a gyerekek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dodo571031
Ne is tanuljanak az apjuktól nem hiányzik a trónörökös.
mariaberta
Arra azért kíváncsi lennék, mit szólnak az édespapa ámokfutásához?
bakegya
@adrenalink: megkövetnélek egy apró korrekcióval.Ez felmentő körülmény,de mivel felelőssége teljes tudatában cselekvőképes az egész több egyház által felszenteltetett család,a TÍZ PARANCSOLAT BETARTÁSÁN TÚL-ha Jószef Attila összest nem is de a vagyongyarapodás gyors tényét azért leltár után adó alá vonni nem ártana csak úgy mint törvényes jogállamokban szokás-és kötelező rájuk nézve mindenekelőtt.A helyrajzi számokat nem hinném hogy netudnák kiolvasni a kedvezményezettek...
bakegya
@mariaberta: dehogy nem,jól élnek belőle!-a 15 kilós sonkát nem a szabolcsi,borsodi,somogyi cigánysoron ették meg a gyerekek.
excep
reméljük nem is fognak elég volt az orbánból egy is még sok is volt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.