Agárd – Egy héttel a halála után sem szervezhetik a nagyszülők a tragikus körülmények között elhunyt Benjámin (†1,5) temetését.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Atesz30
Nem mint ha érdekelné őket! Most bezzeg szegény nagyszülők de nekem ne mondja senki h a drága nagyszülőknek másfél év alatt nem tűnt fel h a gyerek szarul néz ki. Pont ugyanúgy nem érdekelte őket sem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csegala
@lenhardtibolya: Biztos, hogy nem tudott lábra állni, de neki most játszani, szaladgálni és rosszalkodni kéne. Most csodálkozna rá a világra legjobban. És ezek a nyomorultak elvettek tőle mindent!
lenhardtibolya
@csegala: Három unokám van, úgyhogy sírnom kell, ahogy ennek a kisgyermeknek a sorsára gondolok. Az én unokáimra nagyon vigyáztak/vigyáznak a szüleik, de ha bármi veszélyt láttam volna, bizony nem asszisztáltam volna a rosszhoz! Szegény kicsi angyalnak talán jobb is a Mennyországban...
bszzoli
Nekünk van két kislányunk, 4 és 7 évesek, és egy kisfiunk aki nyáron lesz 2 éves.
Szerintem ugyanazt kellene tenni a szülőkkel és nagyszülőkkel amit ők tettek
azzal a kis "szerencsétlennel" ! Ez egyszerűen emberkínzás. Ő nem tehet semmiről, ha jót ha rosszat csinál akkor is az ember szereti, legalábbis szerintünk.
mert
Most beszél a nő ügyvédje a TV2-n...
Dulcinea
@mert: ...és nyilván a nő zavart elmeállapotára fog hivatkozni! Mert van az a pénz..amiért ez a nyomorult ribanc ártatlan, és csak az "idegenek hanghatására" cselekedett! Persze merő szülői szeretetből...áhhh, hogy rohadna meg mindegyik!
JAJMÁR
@Dulcinea: Érthetetlen számomra az is, hogy sem a védőnő, sem a gyerekorvos ne jelezte a bajt. A nagyszülők felelőssége szerintem is egyértelmű, de a szakembereké is, akiknek figyelnie kell (sajnos, a szülővé váláshoz nem kell igazolni a rátermettséget), és ki kell szűrnie a felelőtlen, agresszív szülőket, és a gyereket kiemelni, ha muszáj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.