Agárd - Hiába sírt egy falat ételért, egy morzsát sem kapott az a kisgyermek, aki több hónapnyi éhezés után, tizennyolc hónapos korában belehalt a szenvedésbe Agárdon.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Gondolom se tűzhelyük se grillsütőjük se mikrojuk nem volt a fullos konyhájukban, mert mindenki fényt zabált. Idióták.
Avokado
@lenhardtibolya: Épp ilyen esetek-- s még hasonlók és megint mások-- miatt írtam meg a BETONFÜLEK c.krimi dokumentum-regényemet.A könyv egyben kiálltvány is a halálbüntetés eltörlése ellen.Van rá mód és jog,hogy vissza lehessen állítani,az emberi élet védelme miatt!
X-ray
A nő meddig akarta szoptatni a kisgyereket? 20 éves koráig???
Nem emberek ezek, hanem lények. Fénylények. Fénylenyek. Fénylegyek...
lenhardtibolya
@Avokado: Köszönöm szépen, hogy felhívta a figyelmemet könyvére, amit azóta gyorsan megrendeltem, mert valóban érdekes lehet. A borítója máris megrendítő látvány, úgyhogy biztos szívszorító a dokumentum-regény, alig várom, hogy elolvassam. Bizony az emberi élet védelmet érdemel, de nem a bűnöző gyermekgyilkosoké, akiket halálbüntetésre kellene ítélni. Szeretettel üdvözlöm: Ibolya

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.