„Nem szeretnék eltűnni csendben” – nyilatkozta nemrég, és ez a vágya teljesült. Miközben a TV2-n az új tehetséggondozó műsor egyik tanára, zenét szerez, koncertezik, gyerekeknek tart dzsessz-kakaókoncertet – és amint az köztudott, csaknem mindenhová biciklin közlekedik.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Bizony nem zseni szegény Hajós, és az sem csoda, ha döcög a szekere, hiszen ő nem más, mint egy felfuvalkodott hólyag, aki irigyel mindenki mást, aki sikeres.
vukkocska
El lehet olvasni a cikket is. Egy amerikai producer nyilatkozta róla, hogy zseni. Ő a saját humorával reagálta le, azt mondta, nem vitatkozik. Tele van a cikk a munkájával, elképzeléseivel, játszik, tanít, zenét ír a Radnóti Színház egyik darabjához.
@lenhardtibolya: nem kell mindig azt írni, hogy itt a gyűlöletről szólnak a kommentek. Ilyen kicsinyes, másokat degradáló komment ritkán írodik, kedves Ibolya, mint amit Ön rendszeresen produkál. Tükörbe és saját magába kellene néznie időnként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.