Álorvos tart egészségügyi előadásokat és buzdít minden betegség gyógyítására alkalmas készülék megvásárlására termékbemutatókon - leplezte le rejtett kamerával az RTL II - Forró nyomon című műsora. ...

Forrás: HáziPatika.com
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Kutyafüle: Teljesen igazad van.. de azért én haragszom rájuk nagyon..
zipper
Miután már országszerte nyilvánvaló, hogy ezek a trükkös "termékbemutatók" nem más célt szolgálnak,mint lehúzást, hol vannak a tökös magyar jogszabályok és hatóságok, akik egy határozott csapással átvágják az ilyen "termékbemutatók" torkát ?
Kutyafüle
@Dulcinea: Tetű egy társaság. Egyszer elmentem, mert nagyon érdekelt egy dolog, persze választ nem kaptam rá, na azóta tudom, hogy milyen aljas módszerekkel dolgoznak.
Gondolom, kiválasztottak az öltözékem alapján, mert nyertem 500 ezer forintot.
Aztán közölték, hogy az 1 milliós értékű mágneses derékaljat megvehetem 500 ezer forintért. Ha nincs ennyi pénzem nem baj, majd adnak hitelt. a hitel a visszafizetés után, elérte volna a 750 ezer forintot.
Amilyen nagy pofám van, elküldtem őket a jó büdös francba:)))
Dulcinea
@Kutyafüle: Az anyjukat azt...mocsok népség..jól tetted..De hidd el ezek azért pályáznak kifejezetten kisnyugdíjasokra...mert őket könnyebb átverni!
Kutyafüle
@Dulcinea: Pontosan. Szegénykék hisznek abban, hogy 70-80 évesen megszabadulnak a nyavalyájuktól. Csak később döbbennek rá, hogy mit is csináltak, de reklamálni már nem tudnak, mert az a telefonszám többet nem hívható.
Dulcinea
@Kutyafüle: Rohadékok...Erre csak ennyit tudok mondani.. Jól fel kéne jelenteni őket valamelyik résztvevőnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.